Om Valjeviken

Valjeviken är en idéburen stiftelse med Neuro´s länsförbund som stiftare. Det övergripande syftet med verksamheten är att öppna möjligheter och ge redskap för personer med funktionsnedsättning att delta aktivt i samhällslivet. Redskapen kan vara utökad kompetens inom något ämnesområde likaväl som att finna träningsmetoder och kunskap som gör det lättare att leva med en diagnos.

Valjeviken strävar efter att vara en mötesplats. Här möts inte bara erfarenheter och drömmar. Här möts människor med och utan funktionsnedsättningar runt intressen, aktiviteter, friskvård och behov av kompetensutveckling. I sann folkbildningsanda är inte den enes erfarenheter och kunskaper mer värt än den andres. Alla är välkomna att bidra.

Som du ser här på hemsidan finns flera verksamhetsgrenar inom Valjevikens område. Alla syftar dock till att stärka den enskilde. Inga aktieägare plockar ut vinster utan alla kronor som blir över går tillbaka till verksamheten. Valjeviken har inga vinstintressen.

Vill du vara med och sprida information om Valjeviken? Bli en Valjeambassadör, du får löpande information om verksamheten och möjlighet att komma på våra ambassadördagar.

Du kan också bli en gåvogivare. Vi anser att staten måste ta ansvar för tillgänglighet och att personer med funktionsnedsättning ska ha samma förutsättningar som alla andra i samhällslivet. Men de medel som kommer in hjälper oss att vara föredömen i nya metoder, visa på möjligheter i stället för hinder, köpa lämpliga redskap för träning och rehabilitering samt skapa en miljö som är optimal för den som har en funktionsnedsättning. Har du frågor och förslag, kontakta stiftelsechef Daniel Unnerbäck.

I galleriet kan du finna bilder och filmer som berättar mer om Valjevikens verksamhet.

Vårt bankgiro: 5413-1073

 

 

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Mjällbyhälsan

Besöksadress:
Västra Mjällbyvägen 33
294 71 Sölvesborg

Tidsbokning: 0456-334 739

Valjeviken

Postadress:
Box 94
294 22 Sölvesborg

Besöksadress:
Herrgårdsvägen 97
294 37 Sölvesborg

Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Följ oss på Mättinge

Pin It on Pinterest

Share This