Lediga tjänster

Humlegården söker en vik. logoped

Vi söker en logoped till vårt rehabteam då vår ordinarie logoped kommer att gå på föräldraledighet. Vikariatet löper över ett år i första hand, men med ev. möjlighet till förlängning.

Verksamheten på Humlegården, som är en rehabiliteringsanläggning centralt beläget i Sigtuna, bedrivs i en småskalig miljö där du har ett nära samarbete med patienter och övriga teammedlemmar.

Som logoped hos oss har du stor frihet att själv planera din dag utifrån patienternas behov och önskemål. Du kommer att arbeta med vuxna personer som har behov av logopedinsatser vid neurologisk sjukdom eller stroke. Behandling ges främst individuellt, men även i grupp, och syftar till att behandla exempelvis dysartri, röststörningar och sväljsvårigheter. Beroende på din tidigare erfarenhet och intresse kan du även få introduktion i att föreläsa och träffa våra patientgrupper i de olika diagnosprogrammen.

I teamet ingår även fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, sjuksköterska och läkare.

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad logoped
  • Är strukturerad och självständig i din yrkesroll
  • Är flexibel och har lätt för att samarbeta
  • Har en utvecklad förmåga att möta och engagera patienter i sin rehabilitering

Kontakta gärna Katarina Wretler 08-598 833 29 / katarina.wretler@humlegarden.a.se för mer information och upplysningar om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 december 2017.

Arbetsterapeut sökes till Humlegården

Vi söker dig som är Leg. arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av neurologi och/eller reumatologi.

Viktiga egenskaper:
• Du är lyhörd och kan arbeta flexibelt
• Du kan samarbeta
• Du är initiativrik
• Du är ansvarsfull och pålitlig

Vi tror att du ser det friska i patienten och bygger rehabilitering utifrån de resurser som individen har. Du sporrar och uppmuntrar men har också empati och förståelse för individens resa med allt vad det innebär att ha en neurologisk eller reumatologisk diagnos.
Vi tror också att du vill medverka i Valjevikens/Humlegårdens kursverksamhet med dina kompetenser.

Läs hela annonsen på arbetsförmedlingens hemsida!

Läs hela annonsen på jobbtorget!

Valjevikens folkhögskola söker engelsklärare

Ledig Tjänst

Vi söker dig som är intresserad av folkbildning och samtidigt är behörig folkhögskole- eller gymnasielärare i rubricerade ämne. Våra behörighetsgivande utbildningar motsvarar kunskapsmässigt grund- och gymnasieskolans kursplaner men som folkhögskola får vi utforma undervisning och pedagogik som vi själva vill.

Flera av våra kursdeltagare har funktionsnedsättningar, främst rörelsehinder och neurologiska diagnoser. Vi sätter stor vikt vid ditt bemötande samt din förmåga till flexibilitet i undervisningen.

Du arbetar i ett litet team i nära samverkan med övrig personal. Vi förutsätter att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är utåtriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder ett fritt arbete i en fantastisk miljö. Erfarenhet från/kunskap om folkrörelsearbete är meriterande.

Läs hela annonsen på arbetsförmedlingens hemsida!

Valjehälsan söker distriktssköterska/ Sjuksköterska Astma, KOL

Distriktssköterska

Om oss
Valjehälsan är en vårdcentral som ligger i Sölvesborg/ Blekinge och ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 6000 listade patienter i alla åldrar.

Vi erbjuder våra patienter ett heltäckande vårdutbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnhälsovård, friskvård och rehabilitering.

På vårdcentralen arbetar distriktssköterskor, läkare med olika specialistkompetenser, undersköterskor, medicinska sekreterare, Fysioterapeuter, Arbetsterapeuter, kuratorer och legitimerad KBT-terapeut. Vi är en kvalitets och miljöcertifierad verksamhet och arbetar ständigt för att skapa en arbetsmiljö som genomsyras av en ökad förståelse och medvetenheten om allas lika värde.

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med astma/KOL-kompetens till vår sjuksköterskegrupp.

Om arbetet

Hos oss erbjuds du som distriktssköterska/sjuksköterska ett omväxlande arbete. Du kommer att arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med mottagning för patienter med astma/KOL. Du kommer även få arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akut patientmottagning.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med dokumenterad utbildning inom astma/KOL och gärna rökavvänjning. Alternativt är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta samt har ett gott bemötande och professionellt förhållningssätt mot både patienter och kollegor. Du är även flexibel, ansvarstagande och har förmåga att ta egna initiativ.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Valjeviken ser helst att du söker tjänsten via mail, kristina@valjeviken.se. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan anmäla intresse via mail är du välkommen att ringa 0456 -151 15 och fråga efter Kristina Tinglöf. Läs mer om vår verksamhet på www.valjeviken.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läkare heltid

Logotyp Valjehälsan

Läkare heltid

Stiftelsen Valjeviken bedriver rehabilitering, folkhögskole- och kursverksamhet. Under snart 25 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper. Valjeviken ingår i Hälsoval Blekinge och bedriver läkarmottagning i västra Blekinge. Vår kommun Sölvesborg erbjuder fantastiska natur- och kulturupplevelser samt exklusiv boendemiljö. Långa havsstränder och stora bokskogsområden finns inom promenadavstånd från stadens centrum. På vår anläggning i Sölvesborg är vi cirka 100 anställda. Vi bedriver också verksamhet i Örebro och Trosa.

Vi är övertygade om att det finns läkare som vill arbeta i en verksamhet med kort väg från idé till förverkligande. Hos oss kan du få kontinuitet i arbetet med bra utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Självklart måste arbete löna sig och vi diskuterar därför löneförmåner enligt särskilda avtal.

Vi behöver förstärka våra resurser med

Läkare, heltid,
Specialist, allmänmedicin

Du som vill påverka och utveckla Din arbetssituation behövs i vårt nya team. Här tjänstgör Du i en integrerad miljö där gäster även erbjuds friskvård, rehabilitering, folkhögskola och samverkanskurser. I uppdraget som distriktsläkare ingår sedvanlig allmän medicinsk verksamhet, barnhälsovård och jourverksamhet.

För tjänsten gäller adekvat utbildning. Erfarenhet inom neurologi, ortopedi, rehabilitering eller barnhälsovård är meriterande. Du arbetar i ett litet team bestående av distriktssköterskor, läkarsekreterare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer.

Vi vet att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Arbetet är varierat och innebär familjeläkarverksamhet liksom insatser till centrets rehabiliteringsgäster.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan inklusive meritförteckning och lönekrav till mailadress; kristina@valjeviken.se eller via brev till Valjeviken, Box 94, 294 22 Sölvesborg. Din ansökan behandlas konfidentiellt. För ytterligare information kontakta Jan Karlsson, Valjeviken 0456-151 15, 070 9300 304.

Valjeviken

Herrgårdsvägen 97
Box 94
294 22 Sölvesborg
Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Pin It on Pinterest

Dela med dig