Lediga tjänster

Enhetschef Valjehälsan/ Valjevikens rehabilitering

Distriktssköterska

Om dig
Kvalifikationer: Sjuksköterska med specialistkompetens. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är ett krav, tidigare chefskap samt kunskap om neurologiska diagnoser är önskvärda och meriterande. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta både i team och självständigt. Som person har du ett genuint intresse för människor och har alltid våra gäster i fokus. Du är engagerad och flexibel samt bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga och engagemang är viktiga inslag.

Din profil
Utbildning
Krav
Hälso- och sjukvård.
Eftergymnasial utbildning tre år eller längre.

Kompetenser
Krav
Leg. Sjuksköterska, distriktsköterska med specialistkompetens.

Språk
Krav
Svenska.

Arbetslivserfarenhet
Krav
Arbete på vårdcentral: 2-4 års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med att arbeta både i team och självständigt. Du leder och planerar det dagliga arbetet och har ett delat budgetansvar med verksamhetschefen samt är en del av Valjevikens ledningsgrupp. Du deltar själv i det dagliga arbetet på vårdcentralen och i ditt multidisciplinära team finns läkare, sjuksköterskor med olika kompetenser, undersköterskor, administrativ personal, kuratorer, laboratoriepersonal, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Som enhetschef för vårdcentral och neurologisk rehabilitering skapar du delaktighet och förutsättningar för medarbetare att på bästa sätt bidra till att patienter och gäster får rätt behandling och att avtal uppfylls.

I arbetsuppgifterna ingår ansvaret för neurorehabilitering, en viktig del av vår verksamhet. Valjeviken har avtal med regioner och landsting vilket innebär specialiserad rehabilitering för personer med förvärvad hjärnskada, främst stroke och traumatisk hjärnskada, spinalskada eller annan neurologisk skada/sjukdom. Verksamheten omfattar slutenvård, dagvård och poliklinik. Arbetet sker i samverkan med teamet med patienten i centrum. I tjänsten kan ingå föreläsning för grupper som är på samverkanskurs under några dagar.

Övrigt
Anställningsvillkor
Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring

Arbetsplats
Sölvesborg

Om oss
Stiftelsen Valjeviken bedriver vårdcentral, rehabilitering, folkhögskole- och konferensverksamhet. Länsföreningarna i förbundet Neuro är vår huvudman. Under 30 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper. Valjeviken ingår i Hälsoval Blekinge och driver en privat läkarmottagning i västra Blekinge som idag har 6400 listade patienter. Till vår anläggning kommer personer från hela landet för att få rehabilitering under några veckor, oftast mellan 2 till 3 veckors perioder. På folkhögskolan går ca 130 elever och ett 50-tal bor på internat. Flera av dessa har poliklinisk behandling hos oss. Personalstaben består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, omvårdnadspersonal/assistenter, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, fritidsledare, läkare, lärare, medicinsk sekreterare, kuratorer, servicepersonal och administrativ personal. Vår kommun Sölvesborg erbjuder fantastiska natur- och kulturupplevelser samt exklusiv boendemiljö. Långa havsstränder och stora bokskogsområden finns inom promenadavstånd från stadens centrum.

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Jan Karlsson, Verksamhetschef, jan.karlsson@valjeviken.se

Företagets adress
Herrgårdsvägen 97 Sölvesborg

Postadress
Valjeviken
Box 94
294 22 Sölvesborg

Telefonnummer
0456-151 15

Sök jobbet senast 21 december 2018
Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring

Ange referens enhetschef Valjehälsan.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via post till:
Valjeviken
Jan Karlsson
Box 94
294 22 Sölvesborg

Fysioterapeut

Välkommen att söka ett omväxlande och utvecklande jobb i en fantastisk miljö.

Som fysioterapeut hos oss får du arbeta i multidisciplinära team. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av funktionsbedömningar samt planering, behandling, uppföljning och utvärdering av träning.

Att leda grupper förekommer liksom att, utifrån tidigare erfarenheter och intresse, hålla föreläsningar. Valjeviken är beläget i Sölvesborgs kommun. Den idéburna stiftelsen Valjeviken bedriver rehabilitering, privat läkarmottagning med 6000 listade patienter samt folkhögskola.

Läs mer om tjänsten och om oss på valjeviken.se!

Valjehälsan söker en diabetes sjuksköterska

Distriktssköterska

Dina arbetsuppgifter som diabetes ssk
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, med specialistutbildning inom diabetes. Tidigare arbete på vårdcentral är meriterande. Valjehälsan har ca 6 000 listade patienter. Vi söker nu en Distriktssköterska alt. leg. sjuksköterska med erfarenhet eller vidareutbildning inom diabetes Dina arbetsuppgifter som diabetes sjuksköterska består av råd, stöd och medicinsk vägledning till våra diabetes patienter. Del av tjänstgöringen är förlagd till övrig verksamhet på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna präglas till stor del av första bedömningar, mottagningsarbete med bedömning och behandling samt sjukvårdsrådgivning och tidsbokning.

Om dig
Vi söker en leg. sjuksköterska/distriktssköterska med specialistutbildning inriktning diabetes. Vi ser det som meriterande att du har tidigare erfarenhet från diabetesvård. I dina arbetsuppgifter ingår till största delen självständigt arbete med egen mottagning, handledning, telefonrådgivning och tidbokning. Vi söker dig med engagemang och nyfikenhet för primärvården och dess uppdrag, att vårda och stötta befolkningen hela livet. Vi ser gärna att du har ett intresse för verksamhetsutveckling. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och bemöter varje individ professionellt. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Trivs du med…
• Nytänkande och utveckling där alltid patienten är i fokus
• Korta beslutsvägar
• Att kunna påverka ditt arbete
… då kommer du att trivas hos oss!
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Valjeviken ser helst att du söker tjänsten via mail, kristina@valjeviken.se. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan anmäla intresse via mail är du välkommen att ringa 0456 -151 15 och fråga efter Kristina Tinglöf. Läs mer om vår verksamhet på www.valjeviken.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Valjehälsan söker en astma/kol sjuksköterska

Distriktssköterska

Dina arbetsuppgifter som astma/kol ssk
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, med specialistutbildning inom astma/kol. Tidigare arbete på vårdcentral är meriterande. Valjehälsan har ca 6 000 listade patienter. Vi söker nu en Distriktssköterska alt. leg. sjuksköterska med erfarenhet eller vidareutbildning inom astma-kol Dina arbetsuppgifter som astma-kol sjuksköterska består av råd, stöd och medicinsk vägledning till våra astma-kol patienter. Del av tjänstgöringen är förlagd till övrig verksamhet på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna präglas till stor del av första bedömningar, mottagningsarbete med bedömning och behandling samt sjukvårdsrådgivning och tidsbokning.

Om dig
Du är Distriktssköterska alt. leg. Sjuksköterska med astma-kol kompetens. Du är flexibel, har en mycket god samarbetsförmåga, god prioriteringsförmåga och tycker om patientkontakt. Möjlighet att hantera flera uppgifter parallellt är sådant som är viktigt för oss. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Erfarenhet från primärvård eller annan bred verksamhet ses som meriterande. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Trivs du med…
• Nytänkande och utveckling där alltid patienten är i fokus
• Korta beslutsvägar
• Att kunna påverka ditt arbete
… då kommer du att trivas hos oss!
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Valjeviken ser helst att du söker tjänsten via mail, kristina@valjeviken.se. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan anmäla intresse via mail är du välkommen att ringa 0456 -151 15 och fråga efter Kristina Tinglöf. Läs mer om vår verksamhet på www.valjeviken.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läkare heltid

Logotyp Valjehälsan

Läkare heltid

Stiftelsen Valjeviken bedriver rehabilitering, folkhögskole- och kursverksamhet. Under snart 25 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper. Valjeviken ingår i Hälsoval Blekinge och bedriver läkarmottagning i västra Blekinge. Vår kommun Sölvesborg erbjuder fantastiska natur- och kulturupplevelser samt exklusiv boendemiljö. Långa havsstränder och stora bokskogsområden finns inom promenadavstånd från stadens centrum. På vår anläggning i Sölvesborg är vi cirka 100 anställda. Vi bedriver också verksamhet i Örebro och Trosa.

Vi är övertygade om att det finns läkare som vill arbeta i en verksamhet med kort väg från idé till förverkligande. Hos oss kan du få kontinuitet i arbetet med bra utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Självklart måste arbete löna sig och vi diskuterar därför löneförmåner enligt särskilda avtal.

Vi behöver förstärka våra resurser med

Läkare, heltid,
Specialist, allmänmedicin

Du som vill påverka och utveckla Din arbetssituation behövs i vårt nya team. Här tjänstgör Du i en integrerad miljö där gäster även erbjuds friskvård, rehabilitering, folkhögskola och samverkanskurser. I uppdraget som distriktsläkare ingår sedvanlig allmän medicinsk verksamhet, barnhälsovård och jourverksamhet.

För tjänsten gäller adekvat utbildning. Erfarenhet inom neurologi, ortopedi, rehabilitering eller barnhälsovård är meriterande. Du arbetar i ett litet team bestående av distriktssköterskor, läkarsekreterare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer.

Vi vet att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Arbetet är varierat och innebär familjeläkarverksamhet liksom insatser till centrets rehabiliteringsgäster.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan inklusive meritförteckning och lönekrav till mailadress; kristina@valjeviken.se eller via brev till Valjeviken, Box 94, 294 22 Sölvesborg. Din ansökan behandlas konfidentiellt. För ytterligare information kontakta Jan Karlsson, Valjeviken 0456-151 15, 070 9300 304.

Valjeviken

Postadress:
Box 94
294 22 Sölvesborg

Besöksadress:
Herrgårdsvägen 97
294 37 Sölvesborg

Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Pin It on Pinterest

Dela med dig