Lediga tjänster

Fysioterapeut

Arbetsgivare: Stiftelsen Valjeviken
Yrkesroll: Fysioterapeut
Sök jobbet senast: Snarast, ansökningar behandlas löpande
Anställningsform: Tillsvidare

BESKRIVNING AV JOBBET
Arbetsuppgifterna: I första hand arbete inom primärvård med undersökning, bedömning och behandling på vår vårdcentral Valjehälsan samt därutöver insatser inom neurologisk rehabilitering.
Som fysioterapeut hos oss får du arbeta i multidisciplinära team. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av funktionsbedömningar samt planering, behandling, uppföljning och utvärdering av träning. Behandlingen ges även i form av inneliggande rehabilitering, dagvård och poliklinik. En del av patienterna är kursdeltagare på skolans kurser och har rehabilitering insprängt på schemat i skolan. Att leda grupper förekommer liksom att utifrån tidigare erfarenheter och intresse, eventuellt hålla föreläsningar etc. Arbetet sker i samverkan med teamet med patienten i centrum.

Arbetsplatsen: Valjeviken är beläget i Sölvesborgs kommun. Stiftelsen Valjeviken bedriver vårdcentral, rehabilitering, folkhögskole- och konferensverksamhet. Valjevikens vårdcentral Valjehälsan ingår i Hälsoval Blekinge och har för närvarande ca. 6400 listade patienter.

Övrigt:
BESKRIVNING AV VEM NI SÖKER
Kvalifikationer: Legitimation som fysioterapeut.
Arbetslivserfarenhet: Erfarenhet av neurologi är meriterande.
Vidareutbildning: Magisterexamen är meriterande.

LÖN
Löneform: Månadslön
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare. Provanställning sex månader tillämpas.

Välkommen med Din ansökan inklusive meritförteckning och lönekrav till mailadress; daniel.unnerback@valjeviken.se eller via brev till Valjeviken, Box 94, 294 22 Sölvesborg. Din ansökan behandlas konfidentiellt. För ytterligare information kontakta Daniel Unnerbäck, Valjeviken 0707-886519.

Läkare heltid

Logotyp Valjehälsan

Läkare heltid

Stiftelsen Valjeviken bedriver rehabilitering, folkhögskole- och kursverksamhet. Under snart 25 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper. Valjeviken ingår i Hälsoval Blekinge och bedriver läkarmottagning i västra Blekinge. Vår kommun Sölvesborg erbjuder fantastiska natur- och kulturupplevelser samt exklusiv boendemiljö. Långa havsstränder och stora bokskogsområden finns inom promenadavstånd från stadens centrum. På vår anläggning i Sölvesborg är vi cirka 100 anställda. Vi bedriver också verksamhet i Örebro och Trosa.

Vi är övertygade om att det finns läkare som vill arbeta i en verksamhet med kort väg från idé till förverkligande. Hos oss kan du få kontinuitet i arbetet med bra utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Självklart måste arbete löna sig och vi diskuterar därför löneförmåner enligt särskilda avtal.

Vi behöver förstärka våra resurser med

Läkare, heltid,
Specialist, allmänmedicin

Du som vill påverka och utveckla Din arbetssituation behövs i vårt nya team. Här tjänstgör Du i en integrerad miljö där gäster även erbjuds friskvård, rehabilitering, folkhögskola och samverkanskurser. I uppdraget som distriktsläkare ingår sedvanlig allmän medicinsk verksamhet, barnhälsovård och jourverksamhet.

För tjänsten gäller adekvat utbildning. Erfarenhet inom neurologi, ortopedi, rehabilitering eller barnhälsovård är meriterande. Du arbetar i ett litet team bestående av distriktssköterskor, läkarsekreterare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer.

Vi vet att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Arbetet är varierat och innebär familjeläkarverksamhet liksom insatser till centrets rehabiliteringsgäster.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan inklusive meritförteckning och lönekrav till mailadress; daniel.unnerback@valjeviken.se eller via brev till Valjeviken, Box 94, 294 22 Sölvesborg. Din ansökan behandlas konfidentiellt. För ytterligare information kontakta Daniel Unnerbäck, Valjeviken 0707-886519

Valjeviken

Postadress:
Box 94
294 22 Sölvesborg

Besöksadress:
Herrgårdsvägen 97
294 37 Sölvesborg

Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Följ oss på Mättinge

Pin It on Pinterest

Dela med dig