Valjehälsan söker distriktssköterska/ Sjuksköterska Astma, KOL

Om oss
Valjehälsan är en vårdcentral som ligger i Sölvesborg/ Blekinge och ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 6000 listade patienter i alla åldrar.

Vi erbjuder våra patienter ett heltäckande vårdutbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnhälsovård, friskvård och rehabilitering.

På vårdcentralen arbetar distriktssköterskor, läkare med olika specialistkompetenser, undersköterskor, medicinska sekreterare, Fysioterapeuter, Arbetsterapeuter, kuratorer och legitimerad KBT-terapeut. Vi är en kvalitets och miljöcertifierad verksamhet och arbetar ständigt för att skapa en arbetsmiljö som genomsyras av en ökad förståelse och medvetenheten om allas lika värde.

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med astma/KOL-kompetens till vår sjuksköterskegrupp.

Om arbetet

Hos oss erbjuds du som distriktssköterska/sjuksköterska ett omväxlande arbete. Du kommer att arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med mottagning för patienter med astma/KOL. Du kommer även få arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akut patientmottagning.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med dokumenterad utbildning inom astma/KOL och gärna rökavvänjning. Alternativt är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta samt har ett gott bemötande och professionellt förhållningssätt mot både patienter och kollegor. Du är även flexibel, ansvarstagande och har förmåga att ta egna initiativ.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Valjeviken ser helst att du söker tjänsten via mail, kristina@valjeviken.se. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan anmäla intresse via mail är du välkommen att ringa 0456 -151 15 och fråga efter Kristina Tinglöf. Läs mer om vår verksamhet på www.valjeviken.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Valjeviken

Herrgårdsvägen 97
Box 94
294 22 Sölvesborg
Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Pin It on Pinterest

Dela med dig

Dela denna sidan med dina vänner!