Matsedel

Uppdaterad 2021-01-08
Matsedeln börjar gälla vecka 2!
Z

Vegetarisk lunch

På vardagar erbjuds alltid ett vegetariskt alternativ till lunchen!
Matsedel - Vecka: 1, 6, 11, 16, 21, 36, 41, 46, 51
Måndag
Lunch | Dagens vegetariska gryta.
Kvällsmat | Nudelwok på kyckling och grönsaker.
Tisdag
Lunch | Sweet chili och parmensanbakad laxfilé med en varm basilikasås.
Kvällsmat | Wienerkorv med potatismos.
Onsdag
Lunch | Gräddkokt kyckling med vitlök och rosmarin. Till det serveras rostad västerbottenpotatis.
Kvällsmat | Nötfärsgratäng med potatis.
Torsdag
Lunch | Dagens soppa med nybakat bröd. Till detta serveras pannkakor, grädde och sylt.
Kvällsmat | Kvällens pasta med ost och skinksås.
Fredag
Lunch | Biff Stroganoff med ris.
Kvällsmat | Kvällens pizza med vitkålssallad.
Lördag
Lunch | Helgstek med potatis och gelé.
Kvällsmat | Kyckling Marengo.
Söndag
Lunch | Ugnsbakad spätta med hummersås.
Kvällsmat | Rotfruktspanna med stekt korv och en kall färskostcremé.
Med reservation för ändringar.
Matsedel - Vecka: 2, 7, 12, 17, 22, 37, 42, 47, 52
Måndag
Lunch | Helstekt fläskkarré med gräddsås och gelé.
Kvällsmat | Asiatisk gryta med kyckling och ris.
Tisdag
Lunch | Rödtunga med svamp, rödbetor och vitvinssås.
Kvällsmat | Lasagne med kvällens sallad.
Onsdag
Lunch | Ungersk gulasch med ris och yoghurt.
Kvällsmat | Pytt i panna med ägg och rödbetor.
Torsdag
Lunch | Dagens soppa med nybakat bröd. Till detta serveras pannkakor, grädde och sylt.
Kvällsmat | Panerad kyckling med ratatouille.
Fredag
Lunch | Pannbiff med lök och gräddsås. Serveras med lingon och gurka.
Kvällsmat | Fläskfilégryta med ris.
Lördag
Lunch | Mjölad spättafilé med remoulad.
Kvällsmat | Fylld pasta med pancetta och svamp.
Söndag
Lunch | Ugnsstekt kalkonfilé med gräddsås och brysselkål.
Kvällsmat | Valjevikens ost och skinksallad.
Med reservation för ändringar.
Matsedel - Vecka: 3, 8, 13, 18, 23, 38, 43, 48
Måndag
Lunch | Helstekt kotlettrad på jägarens vis.
Kvällsmat | Fish and chips med kvällens dressing.
Tisdag
Lunch | Kalops med kokt potatis och rödbetor.
Kvällsmat | Korv Stroganoff med ris och kvällens sallad.
Onsdag
Lunch | Lax på Italienskt vis med pasta tagliatelle.
Kvällsmat | Bakad potatis med två fyllningar.
Torsdag
Lunch | Dagens soppa med nybakat bröd. Till detta serveras pannkakor, grädde och sylt.
Kvällsmat | Chili con carne med ris.
Fredag
Lunch | Kalvfärsbiffar med pepparsås och stekt potatis.
Kvällsmat | Fläskfilé a lá Valjeviken.
Lördag
Lunch | Fiskgryta med aioli.
Kvällsmat | Stekt kycklingfilé med svampsås.
Söndag
Lunch | Ryggbiff med rödvinssky och råstekt potatis.
Kvällsmat | Kvällens pastasallad.
Med reservation för ändringar.
Matsedel - Vecka: 4, 9, 14, 19, 24, 39, 44, 49
Måndag
Lunch | Kycklinggryta med curry och ris.
Kvällsmat | Färsbiff med pepparsås.
Tisdag
Lunch | Valjevikens fiskgratäng.
Kvällsmat | Skinksnitzel med pyttpotatis och en yoghurtcremé.
Onsdag
Lunch | Stekt fläsk med löksås och lingonsylt.
Kvällsmat | Pasta med köttfärssås.
Torsdag
Lunch | Dagens soppa med nybakat bröd. Till detta serveras pannkakor, grädde och sylt.
Kvällsmat | Kasslergratäng.
Fredag
Lunch | Burgundisk köttgryta.
Kvällsmat | Asiatisk afton.
Lördag
Lunch | Dagens kött.
Kvällsmat | Brässerad majskyckling med gratinerad potatis.
Söndag
Lunch | Varmrökt lax med romsås och ärtor.
Kvällsmat | Köttbullar med stuvade makaroner.
Med reservation för ändringar.
Matsedel - Vecka: 5, 10, 15, 20, 25, 40, 45, 50
Måndag
Lunch | Isterband med stuvad potatis.
Kvällsmat | Ravioli med parmesan.
Tisdag
Lunch | Kokt torskrygg med Sandefjordsås.
Kvällsmat | Stekt kycklingbröst med citronsås.
Onsdag
Lunch | Rimmad oxbringa med rotmos.
Kvällsmat | Kvällens hamburgare tillsammans med dressing och pommes frites.
Torsdag
Lunch | Dagens soppa med nybakat bröd. Till detta serveras pannkakor, grädde och sylt.
Kvällsmat | Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Fredag
Lunch | Kålpudding med gräddsås och lingon.
Kvällsmat | Mexikansk afton.
Lördag
Lunch | Kolja med Hollandaisesås.
Kvällsmat | Kycklinggryta med ris.
Söndag
Lunch | Helstekt kalvytterfilé med skysås.
Kvällsmat | Pastasallad.
Med reservation för ändringar.
Vickningsmenyer | Uppdaterad 200601
Hjärtligt välkomna att äta på Valjeviken.
 
Tänk dock på att förbeställa i god tid, minst 7 dagar innan om ni vill beställa någon vickningsmeny!

Telefon: 0456-15115


 
1. Medelhavsbuffé | 220:-
Lufttorkad skinka, lufttorkad salami, kycklingspett, rostad paprika, kronärtskockshjärtan, svamp, räkor, varmrökt lax, olivmix, ostpaj, färskost, parmensanost, focacciabröd, Grekisk sallad med fetaost, frukt och vitlöksdressing.
Exotisk planka | 220:-
Rostbiff, kycklingspett, kalkonsalami, fläskpastrami, potatissallad, pastasallad, dressing, fyra sorters frukt, två sorters ostar, bröd, olivmix, blandsallad.
3. Räkfrossa | 170:-
Räkor, paj, bröd, sallad och färskost.
4. Ostbricka | 170:-
Med reservation för ändringar.

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Mjällbyhälsan

Besöksadress:
Västra Mjällbyvägen 33
294 71 Sölvesborg

Tidsbokning: 0456-334 739

Valjeviken

Postadress:
Box 94
294 22 Sölvesborg

Besöksadress:
Herrgårdsvägen 97
294 37 Sölvesborg

Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Följ oss på Mättinge

Pin It on Pinterest

Dela med dig

Dela denna sidan med dina vänner!