Enhetschef Valjehälsan/Valjevikens rehabilitering

Om dig
Kvalifikationer: Sjuksköterska med specialistkompetens. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är ett krav, tidigare chefskap samt kunskap om neurologiska diagnoser är önskvärda och meriterande. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta både i team och självständigt. Som person har du ett genuint intresse för människor och har alltid våra gäster i fokus. Du är engagerad och flexibel samt bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga och engagemang är viktiga inslag.

Din profil
Utbildning
Krav
Hälso- och sjukvård.
Eftergymnasial utbildning tre år eller längre.

Kompetenser
Krav
Leg. Sjuksköterska, distriktsköterska med specialistkompetens.

Språk
Krav
Svenska.

Arbetslivserfarenhet
Krav
Arbete på vårdcentral: 2-4 års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med att arbeta både i team och självständigt. Du leder och planerar det dagliga arbetet och har ett delat budgetansvar med verksamhetschefen samt är en del av Valjevikens ledningsgrupp. Du deltar själv i det dagliga arbetet på vårdcentralen och i ditt multidisciplinära team finns läkare, sjuksköterskor med olika kompetenser, undersköterskor, administrativ personal, kuratorer, laboratoriepersonal, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Som enhetschef för vårdcentral och neurologisk rehabilitering skapar du delaktighet och förutsättningar för medarbetare att på bästa sätt bidra till att patienter och gäster får rätt behandling och att avtal uppfylls.

I arbetsuppgifterna ingår ansvaret för neurorehabilitering, en viktig del av vår verksamhet. Valjeviken har avtal med regioner och landsting vilket innebär specialiserad rehabilitering för personer med förvärvad hjärnskada, främst stroke och traumatisk hjärnskada, spinalskada eller annan neurologisk skada/sjukdom. Verksamheten omfattar slutenvård, dagvård och poliklinik. Arbetet sker i samverkan med teamet med patienten i centrum. I tjänsten kan ingå föreläsning för grupper som är på samverkanskurs under några dagar.

Övrigt
Anställningsvillkor
Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring

Arbetsplats
Sölvesborg

Om oss
Stiftelsen Valjeviken bedriver vårdcentral, rehabilitering, folkhögskole- och konferensverksamhet. Länsföreningarna i förbundet Neuro är vår huvudman. Under 30 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper. Valjeviken ingår i Hälsoval Blekinge och driver en privat läkarmottagning i västra Blekinge som idag har 6400 listade patienter. Till vår anläggning kommer personer från hela landet för att få rehabilitering under några veckor, oftast mellan 2 till 3 veckors perioder. På folkhögskolan går ca 130 elever och ett 50-tal bor på internat. Flera av dessa har poliklinisk behandling hos oss. Personalstaben består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, omvårdnadspersonal/assistenter, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, fritidsledare, läkare, lärare, medicinsk sekreterare, kuratorer, servicepersonal och administrativ personal. Vår kommun Sölvesborg erbjuder fantastiska natur- och kulturupplevelser samt exklusiv boendemiljö. Långa havsstränder och stora bokskogsområden finns inom promenadavstånd från stadens centrum.

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Jan Karlsson, Verksamhetschef, jan.karlsson@valjeviken.se

Företagets adress
Herrgårdsvägen 97 Sölvesborg

Postadress
Valjeviken
Box 94
294 22 Sölvesborg

Telefonnummer
0456-151 15

Sök jobbet senast 21 december 2018
Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring

Ange referens enhetschef Valjehälsan.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via post till:
Valjeviken
Jan Karlsson
Box 94
294 22 Sölvesborg

Valjeviken

Postadress:
Box 94
294 22 Sölvesborg

Besöksadress:
Herrgårdsvägen 97
294 37 Sölvesborg

Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Pin It on Pinterest

Dela med dig

Dela denna sidan med dina vänner!