Valjehälsan söker en diabetes sjuksköterska

Dina arbetsuppgifter som diabetes ssk
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, med specialistutbildning inom diabetes. Tidigare arbete på vårdcentral är meriterande. Valjehälsan har ca 6 000 listade patienter. Vi söker nu en Distriktssköterska alt. leg. sjuksköterska med erfarenhet eller vidareutbildning inom diabetes Dina arbetsuppgifter som diabetes sjuksköterska består av råd, stöd och medicinsk vägledning till våra diabetes patienter. Del av tjänstgöringen är förlagd till övrig verksamhet på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna präglas till stor del av första bedömningar, mottagningsarbete med bedömning och behandling samt sjukvårdsrådgivning och tidsbokning.

Om dig
Vi söker en leg. sjuksköterska/distriktssköterska med specialistutbildning inriktning diabetes. Vi ser det som meriterande att du har tidigare erfarenhet från diabetesvård. I dina arbetsuppgifter ingår till största delen självständigt arbete med egen mottagning, handledning, telefonrådgivning och tidbokning. Vi söker dig med engagemang och nyfikenhet för primärvården och dess uppdrag, att vårda och stötta befolkningen hela livet. Vi ser gärna att du har ett intresse för verksamhetsutveckling. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och bemöter varje individ professionellt. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Trivs du med…
• Nytänkande och utveckling där alltid patienten är i fokus
• Korta beslutsvägar
• Att kunna påverka ditt arbete
… då kommer du att trivas hos oss!
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Valjeviken ser helst att du söker tjänsten via mail, kristina@valjeviken.se. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan anmäla intresse via mail är du välkommen att ringa 0456 -151 15 och fråga efter Kristina Tinglöf. Läs mer om vår verksamhet på www.valjeviken.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Valjeviken

Postadress:
Box 94
294 22 Sölvesborg

Besöksadress:
Herrgårdsvägen 97
294 37 Sölvesborg

Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Pin It on Pinterest

Dela med dig

Dela denna sidan med dina vänner!