Lediga tjänster

Fysioterapeut

Välkommen att söka ett omväxlande och utvecklande jobb i en fantastisk miljö.

Som fysioterapeut hos oss får du arbeta i multidisciplinära team. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av funktionsbedömningar samt planering, behandling, uppföljning och utvärdering av träning.

Att leda grupper förekommer liksom att, utifrån tidigare erfarenheter och intresse, hålla föreläsningar. Valjeviken är beläget i Sölvesborgs kommun. Den idéburna stiftelsen Valjeviken bedriver rehabilitering, privat läkarmottagning med 6000 listade patienter samt folkhögskola.

Läs mer om tjänsten och om oss på valjeviken.se!

Valjehälsan söker distriktssköterska/ Sjuksköterska Astma, KOL

Distriktssköterska

Om oss
Valjehälsan är en vårdcentral som ligger i Sölvesborg/ Blekinge och ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 6000 listade patienter i alla åldrar.

Vi erbjuder våra patienter ett heltäckande vårdutbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnhälsovård, friskvård och rehabilitering.

På vårdcentralen arbetar distriktssköterskor, läkare med olika specialistkompetenser, undersköterskor, medicinska sekreterare, Fysioterapeuter, Arbetsterapeuter, kuratorer och legitimerad KBT-terapeut. Vi är en kvalitets och miljöcertifierad verksamhet och arbetar ständigt för att skapa en arbetsmiljö som genomsyras av en ökad förståelse och medvetenheten om allas lika värde.

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med astma/KOL-kompetens till vår sjuksköterskegrupp.

Om arbetet

Hos oss erbjuds du som distriktssköterska/sjuksköterska ett omväxlande arbete. Du kommer att arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med mottagning för patienter med astma/KOL. Du kommer även få arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akut patientmottagning.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med dokumenterad utbildning inom astma/KOL och gärna rökavvänjning. Alternativt är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta samt har ett gott bemötande och professionellt förhållningssätt mot både patienter och kollegor. Du är även flexibel, ansvarstagande och har förmåga att ta egna initiativ.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Valjeviken ser helst att du söker tjänsten via mail, kristina@valjeviken.se. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan anmäla intresse via mail är du välkommen att ringa 0456 -151 15 och fråga efter Kristina Tinglöf. Läs mer om vår verksamhet på www.valjeviken.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läkare heltid

Logotyp Valjehälsan

Läkare heltid

Stiftelsen Valjeviken bedriver rehabilitering, folkhögskole- och kursverksamhet. Under snart 25 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper. Valjeviken ingår i Hälsoval Blekinge och bedriver läkarmottagning i västra Blekinge. Vår kommun Sölvesborg erbjuder fantastiska natur- och kulturupplevelser samt exklusiv boendemiljö. Långa havsstränder och stora bokskogsområden finns inom promenadavstånd från stadens centrum. På vår anläggning i Sölvesborg är vi cirka 100 anställda. Vi bedriver också verksamhet i Örebro och Trosa.

Vi är övertygade om att det finns läkare som vill arbeta i en verksamhet med kort väg från idé till förverkligande. Hos oss kan du få kontinuitet i arbetet med bra utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Självklart måste arbete löna sig och vi diskuterar därför löneförmåner enligt särskilda avtal.

Vi behöver förstärka våra resurser med

Läkare, heltid,
Specialist, allmänmedicin

Du som vill påverka och utveckla Din arbetssituation behövs i vårt nya team. Här tjänstgör Du i en integrerad miljö där gäster även erbjuds friskvård, rehabilitering, folkhögskola och samverkanskurser. I uppdraget som distriktsläkare ingår sedvanlig allmän medicinsk verksamhet, barnhälsovård och jourverksamhet.

För tjänsten gäller adekvat utbildning. Erfarenhet inom neurologi, ortopedi, rehabilitering eller barnhälsovård är meriterande. Du arbetar i ett litet team bestående av distriktssköterskor, läkarsekreterare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer.

Vi vet att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Arbetet är varierat och innebär familjeläkarverksamhet liksom insatser till centrets rehabiliteringsgäster.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan inklusive meritförteckning och lönekrav till mailadress; kristina@valjeviken.se eller via brev till Valjeviken, Box 94, 294 22 Sölvesborg. Din ansökan behandlas konfidentiellt. För ytterligare information kontakta Jan Karlsson, Valjeviken 0456-151 15, 070 9300 304.

Valjeviken

Herrgårdsvägen 97
Box 94
294 22 Sölvesborg
Telefon: 0456-151 15
E-post: info@valjeviken.se
Bankgiro: 5413-1073
Org. nr: 836200-8628
Vägbeskrivning – Karta

Valjehälsan

Tidsbokning: 0456-329 60
Reception: 0456-329 63
Mer information, tidsbokning eller rådgivning. Klicka här!

Följ oss

Följ oss på Valjeviken

Följ oss på Valjehälsan

Följ oss på Fysioterapin

Pin It on Pinterest

Dela med dig